Coaching

Coaching

Coaching door MeerHRM helpt je te groeien, vanuit je kracht te werken, inspiratie op te doen, én resultaten te bereiken. Kenmerkend voor onze stijl is dat de aandacht vooral uitgaat naar de oplossing. Wat werkt werkt!

Bedrijven: Personal Coaching

Bedrijven: Team Coaching

Particulieren: Personal Coaching

Informatie voor bedrijven: Personal Coaching

 

Personal Coaching gaat over het echte potentieel van mensen naar boven halen, oplossingen vinden voor het vastlopen op steeds hetzelfde punt, en het voorhouden van een spiegel. En soms is er gewoon een sparringpartner nodig! Vaak gaat het over een transitie naar een volgende fase; eigenaarschap en persoonlijke verantwoordelijkheid nemen en daarin lopen we als het ware een eindje met iemand op.

 

Hoe doen wij dat?

Wij helpen mensen om op een onvoorwaardelijke manier naar zichzelf te kijken. Zo leert de coachee verbinding te maken met waar hij/zij is, en leert op nuchtere manier te zien wat er is, waar hij /zij tegenaan loopt en hoe het anders kan. We gaan daarbij het verleden zeker niet uit de weg. Immers, dat heeft mensen gebracht tot waar ze nu zijn. Tegelijkertijd weten we dat je het verleden niet kunt veranderen. We kunnen er hoogstens van leren. Wij zijn ervan overtuigd dat de oplossing in de toekomst ligt en dat de coachee alles in zich heeft om positief te veranderen. Het is maar net hoe het potentieel aangeboord wordt.

De technieken die wij gebruiken, zijn Oplossingsgerichte Coaching en Brief Therapy. Kenmerkend is dat de aandacht vooral uitgaat naar de oplossing. Daarnaast werken we met moderne technieken zoals Time Line Therapy™ om blokkades en belemmerende negatieve emoties op een ongecompliceerde manier op te ruimen zodat de weg vrij is om dat resultaat te behalen dat iemand voor ogen heeft. En als er een wandeling door het bos of over het strand voor nodig is, doen we dat ook!

 

Thema’s

 • Executive coaching
 • Coaching op maat in je bedrijf
 • Coaching voor young professionals en nieuwe managers
 • Loopbaan coaching
 • Coaching bij life changing events
 • Coaching na zwangerschapsverlof
 • Deep Personal Coaching (breakthrough sessies)

Tarieven maatwerk coachingtraject:

€300,00/ 1,5 uur Een traject bestaat gemiddeld uit 8 sessies.
Dit tarief is exclusief BTW.

Informatie voor bedrijven: Teamcoaching

 

Daar waar nieuwe team een vliegende start willen maken of waar bestaande teams vastlopen en losgewrikt willen worden uit oude gedragspatronen, maakt teamcoaching het verschil! Met onze tools en technieken versnellen we de samenwerking in nieuwe teams of laten we bestaande teams effectiever samenwerken. Dit is altijd maatwerk!

 

Hoe doen wij dat?

Vreemde ogen dwingen, we leggen de vinger op de zere plek. We geven inzichten en houden een spiegel voor. Altijd met als doel het probleemoplossend vermogen van het team te vergoten.

Uitgangspunt van coaching kan een persoonlijkheidstool als Management Drives/MBTI/Belbin zijn.

Teamcoaching doen we zowel in-house als op inspirerende externe locaties. We zetten gevarieerde technieken in (Lego Serious Play, diverse werk- en spelvormen) en we schromen niet voor een lach of een traan.

Tarieven Teamcoaching:

Prijs op aanvraag.

 

Een paar voorbeelden:

Voor een internationale exclusieve reisorganisatie hebben we de “team minibreak” georganiseerd. Een korte teaminterventie met de bedoeling de samenwerking te optimaliseren en het team een energie boost te geven. Zowel op het hoofdkantoor in Amsterdam als het kantoor in Londen is de dag met veel enthousiasme ontvangen.

 

Bij een grote internationale organisatie waar veel nationaliteiten met elkaar samenwerken waarin veranderingen in hoog tempo elkaar opvolgen liep een team vast. Ons is gevraagd om het team te coachen. Na een gedegen team scan met behulp van Management Drives hebben we samen met het team gewerkt aan het identificeren van disfunctionele gedragspatronen en het formuleren van een actieplan om op een constructieve manier met elkaar samen te gaan werken.

 

Voor een grote retailer in transitie hebben er een nieuw geformeerd team op sleeptouw genomen. In twee dagen hebben ze leren samenwerken. Allereerst hebben we voorbereidend aan de twee dagen een team scan uitgevoerd met behulp van Belbin. Op de eerste dag zijn we aan de slag gegaan met de resultaten daarvan en hebben we een aantal theoretische kaders aangereikt. De inzichten en kaders zijn op de tweede dag spelenderwijs in praktijk gebracht op het strand.

 

Informatie voor particulieren: Personal Coaching

 

Ben jij nieuwsgierig naar wat je nog meer zou kunnen? Heb jij ook wel eens het gevoel dat je ergens tegenaan loopt of steeds op hetzelfde punt vastloopt? Is de tijd rijp om een spiegel voorgehouden te krijgen? Wil je ontdekken welke stappen je eigenlijk nog zou kunnen zetten om dat echte potentieel uit je naar boven te halen, of wil je gewoon sparren met iemand? Coachen is volgens MeerHRM altijd gericht op resultaat.

 

Hoe doen wij dat?

Wij kunnen je helpen om op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. Zo leer je verbinding te maken met waar je nu bent, en leer je op een nuchtere manier te zien wat er is, waar je tegenaan loopt en hoe het anders kan. Coaching helpt je om te groeien, vanuit eigen kracht te werken, inspiratie op te doen, én resultaten te bereiken.

We gaan het verleden zeker niet uit de weg. Immers, dat heeft je gebracht tot waar je nu bent. Tegelijkertijd zijn wij ervan overtuigd dat de oplossingen in de toekomst liggen en dat jij alles in je hebt om positief te veranderen. Het is maar net hoe je dat potentieel aanboort. En als daar een wandeling door het bos of over het strand voor nodig is, gaan we dat doen!

Alles is erop gericht om jou je kracht te laten ervaren en van daaruit in actie te komen. Het genereert nieuwe inzichten en je ontdekt andere manieren om naar een situatie te kijken.

De technieken die wij gebruiken, zijn Oplossingsgerichte Coaching en Brief Therapy. Kenmerkend is dat de aandacht vooral uitgaat naar de oplossing. Daarnaast werken we met moderne technieken zoals Time Line Therapy™ om blokkades en belemmerende negatieve emoties op een ongecompliceerde manier op te ruimen, zodat je meer vrijheid ervaart om te kiezen hoe je je gedraagt en het resultaat behaalt dat je voor ogen hebt.

Voor wie?

MeerHRM Coaching is er voor iedereen die weet dat aan jezelf werken verrijkend is, zowel voor jezelf, als voor je omgeving!

Een greep uit de mogelijkheden

 • Coaching bij life changing events
 • Coaching na zwangerschapsverlof
 • Deep Personal Coaching (breakthrough sessies)
 • Loopbaan coaching
 • Coaching op uitdagende locaties (wandelen, klimhal, strand, bos, ect.)

Hoe werkt het?

 • Je belt MeerHRM of mailt ons.
 • Wij nemen vervolgens contact met je op en bekijken of coaching aansluit bij de vraag die er is.
 • Zo ja, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek van een uur. In dit gesprek onderzoeken we de coachingsvraag en eventuele wensen en verwachtingen die je hebt bij een coachingstraject.
 • Op basis daarvan gaan we op zoek naar de coach die het beste bij de coachee past. De match is gebaseerd op de persoonlijke ‘klik’, inhoudelijke expertise en indien wenselijk geografische bereikbaarheid van de coach.
 • Je krijgt een offerte toegestuurd. Deze is afhankelijk van de vraag.
 • Wanneer jij akkoord bent, kan het traject van start gaan.
 • De coachingslocatie is in principe bij MeerHRM op kantoor. Bij uitzondering bestaat de mogelijkheid om de coaching op een andere locatie te laten plaatsvinden of via Skype.

Speciale particuliere tarieven voor coaching:

€ 200,-/1,5 uur . Een traject bestaat gemiddeld uit 8 sessies.

Dit tarief is een speciaal kortingstarief voor particulieren.
Is je traject zakelijk? Kijk dan hier voor de zakelijke tarieven.
Dit tarief is exclusief BTW.

Contactformulier

8 + 8 =