Uit ons unieke 90-days Kickstart programma – onze 10 beste tips voor iedereen die aan een nieuw avontuur begint

1      Promoveer jezelf! Maak ook mentaal de stap naar je nieuwe uitdaging en neem afscheid van het oude.

2      Versnel je leercurve. Maak een systematisch plan en focus op wat je moet leren en hoe je dat gaat doen.

3      Match strategie aan situatie. Een heldere diagnose van de situatie is essentieel voor het ontwikkelen van een gericht actieplan.

4      Zorg voor ‘quick wins’. Zoek al in de eerste weken naar kansen om jouw geloofwaardigheid op te bouwen, dat helpt je in de volgende fase.

5      Onderhandel over je eigen succes! Onderzoek hoe je snel een zo productief mogelijke relatie op kan bouwen met je belangrijkste stakeholders én manage de verwachtingen.

6      Zoek de verschillen. Ga na in hoeverre de strategie van de organisatie in lijn is met de systemen, skills en de cultuur binnen de organisatie.

7      Bouw je team! Evalueer systematisch, structureer en neem besluiten om het team te bouwen waarmee je je uitdaging aankunt.

8      Creëer coalities. Jouw succes hangt af van jouw vermogen mensen binnen en buiten jouw kring te beïnvloeden.

9      Balans! In deze turbulente periode is het hard werken en heb je zowel de professionele als ook de persoonlijke elementen in je leven in balans te houden. Zorg voor een goed netwerk om je heen.

10   Mobiliseer iedereen! Hoe sneller je iedereen aan de nieuwe situatie laat wennen, hoe eerder je samen productief kunt zijn.

Nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat het 90-days Kickstartprogramma jou nog meer te bieden heeft? Klik hier om om een brochure aan te vragen.